Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

ΟΛΥΜΠΟΣ: απο τον ΜΥΤΙΚΑ στον ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ !




    
Σαν χθες μας φαίνεται πως ήταν ,όταν σκαρφαλώσαμε κυριολεκτικά, το υπεραιωνόβιο θρυλικό μυθικό βουνό, τον  Αύγουστο του 2004 με το ΒΜΧ και κατακτήσαμε την  ψηλότερη κορυφή, διασχίζοντας  το δυσκολότερο ορειβατικό μονοπάτι : Λιτόχωρο(Ενιπέας)-Πριόνια-καταφύγιο(Ζολώτα) «Σπήλιος Αγαπήτός»-Σκολιό-Μύτικας.


Σήμερα  δύο μέρες πριν την  μεγαλύτερη ΕΛΕΥΘΕΡΗ ποδηλάτοβόλτα στον  Άγιο Δημήτριο Ολύμπου νιώθουμε την ίδια ανυπομονησία και χαρά που θα ξαναποδηλατίσουμε ,όπως κάθε χρόνο στο ανυπέρβλητο βουνό. Ποδήλατα, σκηνές, ψυχολογία στο ζενίθ και μετράμε αντίστροφα τις ώρες.
Το ετήσιο  προσκύνημα-τάμα  στον Όλυμπο ,από την στιγμή που πατήσαμε το πόδι μας στο ιερό βουνό αμούστακα πιτσιρίκια  μέχρι σήμερα, μας έχει γίνει ευχάριστη υποχρέωση και μεγάλη μας τιμή, που μας υποδέχεται πάντα με τις καλύτερες συνθήκες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι το ελάχιστο που μπορούμε να πούμε στους καλόκαρδους και φιλόξενους κατοίκους του Αγίου Δημητρίου και μια μικρή εθελοντική προσφορά-συμμέτοχή  το ελάχιστο που μπορούμε να  κάνουμε για την πραγματικά μοναδική αυτή βόλτα !

 ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: EXTREME SPORTS & ΠΟΔΗΛΑΤΟ ,7ης ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ 72 ΚΑΤΕΡΙΝΗ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΛΙΩΡΗΣ        


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου